MAINOS

Kasvihuone Helena, 11,9m², sokkeli+kennot/lasit 

3550.00 €

Tässä perheenne uusi olohuone, viherhuone, kasvihuone, kesäinen makuuhuone jne.

Tekniset mitat:  pituus 4,60 m, syvyys 2,66 m, räystäskorkeus 1,87m ja harjakorkeus 2,39 m. Katolla 3 kpl tuuletusluukkuja, joihin saatavissa itse toimivat avausautomatiikat, 55 €/kpl.

Käyntipäädyn liukuovet 2 kpl myös asennettavissa sivuseinälle. Lukittavat.

Seinät 4 mm lasia ja katto 10 mm kennolevyä, UV-suojattu.

Selkeät asennuohjeet pakkauksessa, meiltä saatavissa myös asennupalvelua, soita Koskela(Uusimaa, Kymenlaakso ja Päijät-Häme)  050 301 33 80 tai Lehtonen (Uusimaa, Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi) 040 646 4604.

Tehdastilaus, toimitusaika n. 8 viikkoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.