Kasvihuone Helena, 8,6m², sokkeli+kennot/lasit

3250.00 €

Tässä uusi pihanne olohuone, viherhuone, oleskelutila, kasvihuone, kesäinen makuuhuone jne.

Runko alumiinia, seinät 4 mm lasia ja katto 10 mm kestävää ja UV-suojattua kennolevyä. Käyntipäädyssä lukittavat liukuovet, liukuovet voidaan asentaa myös sivuseinälle,  ja katolla 2 kpl tuuletusluukkuja. Runko alumiinin värinen eli hopean väri.

Mitat: pituus 3,34 m, leveys 3,66 m, räystäskorkeus 1,87 m ja harjakorkeus 2,49 m, tilaa reilusti 8,6 m².

Vaivaton jokaisen pihatarhurin asentaa, mutta meiltä saatavissa asennuspalvelua, soita Koskela 050 301 33 80

Tehdastilaus, toimitusaika noin 8 viikkoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.