Kasvihuone Saturn (Diana), 11,5m², sokkeli+lasit, vihreä

2480.00 €

Tässä kasvihuoneessa räystäs on siron pyöreäreunainen. 

Tekniset tiedot ja mitat: vihreä alumiinirunko, vihreä sokkeli, seinä- ja kattolasit kasvihuonelasia (tasolasia), räystään kaareva osa sään kestävää kirkasta agryylilevyä. Leveys 2,57 m ja pituus 4,45 m. Pinta-alaa reilusti 11,5 m².

Harjakorkeus 2,54 m ja räystäskorkeus 1,24 m. Katolla 4 tuuletusluukkua ja käyntipäädyssä liukuvat pariovet.

Helppo jokaisen asentaa, mukana kuvalliset ja selkeät asennusohjeet.

Valmistaja Tanskalainen tunnettu alan yritys.

Toimitus heti varastosta.

Asennuspalvelu käytettävissä, soita ja sovi Koskela 050 301 3380. Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.