Kasvihuone SUN 108STA DD, 8m², sokkeli+lasit, pariovet, extra korkeat seinät

1530.00 €

Nyt tilattavissa kasvihuone, jonka seinät ovat normaalia korkeammat, siis – 1,63 m. Runsaasti kasvutilaa kasvihuoneessa ja enemmän satoa tomaateista, kurkuista, yrteistä, viinirypäleistä jne. Tässä taloustaiturin toivekasvihuone!

Käyntipäädyssä varusteena pariovet, jotka liukuvat sivuun ja käyntiaukko 122 cm. Mahdollista myös liikkua kottikärryillä. Vakiovarusteena 10 cm alumiinisokkeli ja katolle 3 tuuletusikkunaa.

Kasvihuoneen mitat: pituus 3150 mm x leveys 2530 mm ja harjakorkeus 2430 mm. Seinäkorkeus 1630 mm.  

Kasvihuoneen runko on tukevaa alumiinia ja katolla ja seinissä 3 mm normaali valoisa lasi. Kasvihuone valmistettu Englannissa ja valmistaja myöntää 15 vuoden runkotakuun.

Arvostettua SUN-laatua! Koontivalmis!

Toimitus heti varastosta. Tilaa heti ja säästät.

Kysy myös asennuspalveluamme, Koskela (Uudenmaan lääni ja Itäinen Uusi maa) 050 301 33 80 tai Lehtonen (Läntinen Uusimaa, Eteläinen Varsinais-Suomi) 040 646 4604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.