MAINOS

Kasvihuone SUN 108STA DD, 8m², sokkeli+turvalasit, pariovet

1800.00 €

SUN-perheen superkorkea 8 m² kasvihuone turvalaseilla! Huoletonta oleskelua.

Nyt saatavana lasikasvihuone, jossa sivuseinät ovat totuttua korkeammat, jopa 1,63 m. Sisällä siis hulppeasti kasvutilaa!  

Käyntipäädyssä pariovet, käyntiaukko on 122 cm, josta myös kottikärryillä liikkuminen mahdollista. Katolla 3 kpl tuuletusikkunoita vakiovarusteena, kuten myös 10 cm alum.sokkeli.

Kasvihuoneen mitat: pituus 3150 mm x leveys 2530 mm ja harjakorkeus 2430 mm.

Kasvihuoneen runko on tukevaa alumiinia ja 3 mm valoisat turva/ karkaistut lasit, jotka ovat yksimittaiset. Turvalasit ovat 7 x vahvempi kestoltaan kuin 4 mm tasolasi!

Valmistusmaa Englanti ja arvostettua SUN-laatua. Valmistajan runkotakuu 15 vuotta.

Kysy myös asennuspalveluamme, Koskela (Uudenmaan lääni ja Itäinen Uusi maa) 050 301 33 80 tai Lehtonen (Läntinen Uusimaa, Eteläinen Varsinais-Suomi) 040 646 4604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.