MAINOS

Kasvihuone SUN 128, 10m², sokkeli+lasit, vihreä

2190.00 €

Tässä vaativan ja tyylitietoisen harrastajan arvostama kasvihuone SUN128, vihreä, reilusti tilaa n 10 m².  Runko vihreä, tukevaa ja huoltovapaata alumiinia. Valmistusmaa Englanti.

Kasvihuoneen mitat: pituus 3,72 m ja leveys 2,55 m. Käyntipäädyssä 1 kpl liukuovi ja katolla vakiovarusteena 2 kpl tuuletusluukkuja.

Pakkaus sisältää selkeät ja kuvitetut asennusohjeet, joiden perusteella asennustyö hoituu kotitarhurilta hetkessä. Sivun alaosasta pääsy katsomaan asennuksen vaiheita etukäteen.

Saatavissa lasi- ja kennomuovikatteisena. Valmistajatehtaan runkotakuu 15 vuotta ja kennolevyt 10 vuotta.

Panosta kauneuteen ja olet tyytyväinen vuosikymmenet valintaasi!

Rajattu erä heti varastosta.

Kuvitetut  asennusohjeet.

Soita asennuspalveluumme, jos tarvitsette, Koskela 050 301 33 80.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.