Kasvihuone SUN 128SD, 10m², sokkeli+kennot (4mm)

1486.00 €

Tässä vaativan harrastajan, kestävä, reilun tilava ja valoisa kasvihuone, joka ei heti käy ahtaaksi. Valmistusmaa Englanti.

Panosta laatuun ja olet tyytyväinen vuosikymmenet kasvihuoneeseesi. Nyt lasihuoneen hinnalla huippulaadun arvostettu SUN128-10 m2 kennohuone

Runko tukevaa, vahvaa ja huoltovapaata alumiinia ja katteena 4 mm:n iskunkestävä, lämpöä varastoiva kennolevy.

Tekniset tiedot: pinta-ala n. 10 m², pituus 3,72 m, leveys 2,55 m, harjakorkeus 2,12 m ja sokkeli nostaa harjan 222 cm:iin, räystäskorkeus 1,29 m ja sokkelin kera 139 cm.

Varustus: 1 liukuovi käyntipäädyssä, leveys 61 cm, ja katolla tuuletusluukut 2 kpl. Levyjen kiinnittämiseen toimitamme kätevät kiinnityslistat (bc), jotka toimitamme samaan hintaan.

Kasvihuoneella 10 vuoden runkotakuu, kennolevyille 10 vuoden tehdastakuu.

Eniten myyty viljelyhuone!

Kysy myös asennuspalveluamme, Koskela (Uudenmaan lääni ja Itäinen Uusi maa) 050 301 33 80 tai Lehtonen (Läntinen Uusimaa, Eteläinen Varsinais-Suomi) 040 646 4604

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.