Kasvihuone SUN 128STA DD, 10m², sokkeli+lasit, pariovet, extra korkeat seinät

1710.00 €

Tässä tilaa, toimivuutta ja laatua arvostavan tosiharrastajan kasvihuone, kaksoisovinen SUN128STA, DD, pinta-alaa n 10 m².

Sivuseinät normaalia korkeammat 148 cm + alum.sokkeli 10 cm, yhteensä 158 cm + mahdollinen perustus.

Runko tukevaa alumiinia ja valoisa lasikate.

Kasvihuoneen pituus 3,77 m, leveys 2,53 m, räystäskorkeus sokkelin kera mahtavat 1,58 m, harjakorkeus 2,48 m.

Kaksoisovien korkeus 1,93 m ja oviaukon leveys 1,21 m, joten voitte helposti liikkua kottikärryillä sisään.

Tuuletusluukkuja katolla 3 kpl, joihin saatavissa automaattiset avaajat.

Tilaa nyt heti arvostettu SUN-kasvihuone, jossa viljelytoimenpiteet hoituvat vaivatta. Valmistusmaa Englanti!

10 cm alumiinisokkeli sisältyy hintaan.

Toimitus heti varastosta. 

Tilaa heti ja säästä.

Asennuspalvelumme käytettävissä, soita Koskela 050 301 33 80

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.