Kasvihuone SUN 88SD, 6,5m², sokkeli+lasit, vihreä

1900.00 €

Tässä näyttävä, kestävä ja tyylikäs kasvihuone pihaystävälle, joka arvostaa laatua ja kauneutta – SUN88SD vihreä!

Kasvihuoneen mitat: pinta-ala 6,5 m², pituus 2,53 m ja leveys 2,53 m. Kasvihuone on muita malleja leveämpi, joten sen käyttö tehokkuus on suurempi sillä käytävän ottama pinta-ala on suhteellisesti pienempi.

Kasvihuoneen varustus: tyylikäs, vihreäksi maalattu alumiinirunko ja lasikate, lasit 3 mm,1 liukuovi ja 2 kpl kattoluukkuja tuulettamiseen. Räystäskorkeus 124 cm. Huoltovapaa vihreä alumiinirunko.

Lisävarusteena toimitamme samaan hintaan vihreän 10 cm alumiinisokkelin, joka on tukeva alusta kasvihuoneelle. 

Muista myös tuuletusautomatiikka, seinähyllyt, viljelypöydät jne.

Toimitus heti maahantuojan varastosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.