MAINOS

Kasvihuone SUN 88SD, 6,5m², sokkeli+lasit

1220.00 €

Huippulaadun SUN88 -varustus: tukeva alumiinirunko, lasit 3 mm, liukuovi ja 2 kpl kattoluukkuja tuulettamiseen. Huoltovapaa ja tukeva alumiinirunko.

Mitat: pinta-ala 6,5 m², pituus 2,53 m, leveys 2,53 m, harjakorkeus sokkelin kera 2,15 m. Erittäin tilavanoloinen kasvihuone koti- tai mökkipihalle.

Tilaa samalla seinähyllyt 120 cm, tai 150 cm, ja tuuletusautomatiikat, ruukutuspöydät, ripustuskoukut yms. Pakkauksessa selkeät asennusohjeet ja piirroskuvat jokaiselta työvaiheelta. Helppo ja vaivaton asentaa.

Vinkki: SUN 88-lasikasvihuone on suuresti arvostettu synttärilahja pihaihmiselle!

Valmistusmaa Iso-Britannia, runkotakuu 15 vuotta. Jos tarvitset lisätietoja, niin soita maahantuojalle 09-32 13 211.

Toimitus heti varastosta, myös vihreärunkoisia.

Osta kestävä SUN-kasvihuone, joita on tuotu maahan jo vuodesta 1992!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.