Kasvihuone SUN Alton Amateur Seven, 6,8m²

6250.00 €

Uutta koti- ja rivitalon tai mökin pihoille!

Puurunkoinen kasvihuone, joka on setrikuusesta valmistettu seinäkasvihuone, kokoa mukavat 6,8 m². Tästä uusi kesäinen viher- ja olohuoneenne.

Tekniset tiedot: leveys 2,13 m ja pituus 3,20 m. Käyntipäädyssä liukuovi, katolla 2 kpl tuuletusluukkuja ja sivuseinässä 2 kpl tuuletusikkunoita. Katossa ja seinissä ns turvalasi eli karkaistulasi. Se on tavallista lasia 7 kertaa vahvempi.

Toimitukseen sisältyy myös räystäskouru ja vedet ohjaava syöksytorvi.

Asennusta helpottava sokkeli, tyylikäs betoninen tiiliskivi, ovat mukana toimituksessa.

Valmistajan 10 vuoden takuu kasvihuoneen rungolle.

Lähestulkoon huoltovapaa, vain kerran vuodessa muistat puupinnat käsitellä puuöljyllä. Toki myös lumitalvina muistat huolehtia katon lumista.

Kuvan sisähyllyt eivät sisälly hintaan.

Ei varastotuote. Toimitusaika noin 6 viikkoa.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.