Kasvihuone SUN SYSHE610, 6m², sokkeli+lasit, vihreä

1540.00 €

Kasvihuoneen kauneutta, pyöreitä muotoja ja hivelevää siroutta arvostavalle puutarhan ja pihan ystävälle tarjouksemme!  

Tässä kasvihuoneessa räystäs kaartuu pehmeälinjaisesti ja tyylikkäästi.

Runko vihreäksi maalattua alumiinia ja lasit katteina katossa ja seinässä. Kaartuva räystäs on lasin valoisaa agryylilevyä. 

Pyöreälinjaisen kasvihuoneen mitat ovat pituus 3,15 m ja leveys 1,91 m, pinta-ala 6 m².

Korkeus sokkelin kera 2,30 m. Käyntipäädyssä 1 kpl liuovi ja katolla 3 kpl tuuletusluukkuja.

Huomaathan että, 10 cm vihreä alumiini sokkeli sisältyy hintaan!

Myös välikokoja saatavissa tgoimitusmyyntinä, pyydä tarjous.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.