Kasvihuone SUN 128STA DD, 10m², sokkeli+turvalasit, pariovet

1990.00 €

Tässä huippulaadun kasvihuone: tilaa n.10 m², turvalasit, pariovet, korkeat sivuseinät 148 cm + sokkeli 10 cm yht. 158 cm + mahdollinen perustus.

Runko tukevaa alumiinia ja valoisa lasikate.

Kasvihuoneen pituus 3,77 m, leveys 2,53 m, harjakorkeus 2,48 m, sekä räystäskorkeus 1,58 m.

Kaksoisovien korkeus 1,93 m ja lev. 1,21 m. Katolla 2 tuuletusluukkua, joihin saatavissa automatiikat.

Valmistusmaa Englanti.

Laatua ja kestävyyttä arvostavan valinta.

Asennuspalvelumme käytettävissä, soita Koskela 050 301 33 80

Toimitus heti varastosta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.