Kasvihuone SUN86STR, 5m², lasit ja sokkeli

849.00 €

SUN 86 -varustus: tukeva alumiinirunko, 10 cm alumiinisokkeli + lasit 3 mm, 1 kpl liukuovi ja 2 kpl kattoluukkuja tuulettamiseen.

Huoltovapaa ja tukeva alumiinirunko.

Mitat: pinta-ala n. 5 m², pituus 2,57 m, leveys 1,94 m, harjakorkeus sokkelin kera 2,05 m. 

Pakkauksessa selkeät kuvitetut asennusohjeet ja piirroskuvat jokaiselta työvaiheelta. Helppo ja vaivaton asentaa.

Vinkki: SUN 86 on mainio ja suuresti arvostettu synttärilahja pihaihmiselle.

Laatukasvihuone Englannista, runkotakuu 15 vuotta.  Kotitarhureiden suosikki jo 20 vuotta!

Kysy myös asennuspalveluamme, Koskela (Uudenmaan lääni ja Itäinen Uusi maa) 050 301 33 80 tai Lehtonen (Läntinen Uusimaa, Eteläinen Varsinais-Suomi) 040 646 4604

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.