Kasvihuone Victoria Robinson Roedean White, 11,7m²

16380.00 €

Tässä huippuyksilö, kausihintaan. Valkoinen runko ja karkaistut lasit eli turvalasit 4 mm.

Mitat leveys 3,52 m x pituus 3,25 m = 11,7 m². Harjakorkeus 3,54 m, sivuseinän korkeus 1,69 m, ovenleveys 818 mm, oven korkeus 1,98 m.

Varustus saranaovi, lukittava, kattoluukut 4 kpl ja niihin automatiikat, sivuikkunan tuuletus 2 kpl ja niihin automatiikat. Harjan kattokoriste sisältyy toimitukseen.

Valmistusmaa Englanti.

Ei varastotuote. Toimitusaika noin 8 viikkoa.

Asennuspalvelu saatavissa, soita Koskela 050 301 3380

Asennusohjeet myös sähköisessä muodossa.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.