MAINOS

Kasvihuone/huvimaja SUN 4500, 4,5m², pyöreä, vihreä

2499.00 €

Tässä Teille pihan olohuone, Medium-kokoa, ja jossa kaikki viihtyvät. Runko tyylikäs, vihreäksi maalattua alumiinia.

Tekniset tiedot: runkorakenne tukevaa alumiinia, väri vihreä, seinät ja katto lasia.

Mitat: läpimitta 2,56 m, seinäkorkeus 1,82 m ja harjakorkeus 2,57 m. Sivuseinillä 2 kpl tuuletusikkunoita, joihin saatavissa avausautomatiikka á 80 €/kpl.

Toimitus sisältää asennusta helpottavan vihreän metalliperustan 10 cm.

Lähetys sisältää selkeät ja kuvitetut asennusohjeet suomeksi. 

Ei Varastotuote. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tilaa nyt edulliseen tarjoushintaamme.

Asennuspalvelumme käytettävissä, soita/pyydä tarjous Koskela 050 301 33 80.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.