MAINOS

Kasvupenkki

Kasvupenkki on matala, lattiatasoon sijoitettava viljelyjärjestelmä. Se sopii erityisen hyvin korkeiden kasvien, kuten tomaatin, kurkun ja koristeköynnösten kasvattamiseen. Kasvupenkkiin kuuluu vakiovarusteena kasteluallas, joka mahdollistaa helpon ja siistin kastelun. Toimitukseen kuuluvalla kannella voidaan kätkeä esimerkiksi talven ajaksi viljelytarvikkeet penkin sisään. Lisävarusteena saatava Köynnöstuki helpottaa kasvien tukemista.

 
Jaa sosiaalisessa mediassa

Biolan Oy

http://www.biolan.fi/

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta.

Kestävä kehitys on Biolanilla elämäntapa. Kestävän kehityksen arvomaailman mukaisella sekä kierrätysraaka-aineita hyödyntävällä tuotekehityksellä  olemme pyrkineet suunnittelemaan ja valmistamaan ekologisemman elämän tuotteita ja ratkaisuja jo yli 45 vuoden ajan. Puutarha-, huonekasvi- ja ekologisen asumisen tuotteemme ovat korkealuokkaisia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon luonnonmukaisuus ja kestävyys.

Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa.