Keddy SK102

0.00 €

Tuli takassa on nautinto. Se synnyttää ideoita ja ajatuksia – innoittaa ja inspiroi. Takan ääressä on myös mukava rentoutua. Harva asia herättää meissä niin paljon myönteisiä tunteita kuin perinteinen avotakka. Takkatuli, sen valo ja lämpö, on kodikasta. Sisustavaa.

Jotta voisit nauttia enemmän nykyisestä avotakastasi, asenna siihen Superkasetti energiasydän. Superkasetin muotoilun lähtökohtana on tunne avotakasta. Suuret erkkerin muotoiset lasiluukut välittävät tulen tunnelman koko huoneeseen. Superkasetti tekee avotakastasi pitkään lämmittävän varaavan takan, säilyttäen kuitenkin tuli­sijasi ilmeen ja tyylin. Sisusta tulella. Nautinnon lisäksi saat lämmön.

Keddy

http://www.keddy.fi

Takat, takkasydämet ja puuhellat löydät meiltä. Harva asia herättää meissä niin paljon myönteisiä tunteita kuin elävä tuli. Sen valo ja lämpö on kodikasta - sisustavaa. Keddy tulisija antaa paikan, jonka ääreen kokoontua yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tarjoaa tunnelman lukuhetkeen. Lämmön ja rauhan tuokioon vain omien ajatusten kanssa. Helppokäyttöiset ja varmatoimiset Keddy tulisijat tarjoavat pysyvää lämpötaloutta kotiin ja mökille. Yhteistä tuotteille on korkea laatu, hyvä energiatalous,turvallisuus ja pitkä käyttöikä sekä ympäristöystävällisyys niin käytössä kuin tuotteen koko elinkaaressa. Keddy tulisijan ostopäätös pitää sisällään myös kestävän ympäristövalinnan. Sytytä puut Keddy tulisijaan ja ota mukava asento sen ääreen. Takaamme Sinulle viihtyisän ja kotoisan mahdollisuuden nauttia elävän tulen tunnelmallisesta ja turvallisesta lämmöstä.