Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori

0.00 €

Puutarha- ja mökkikompostorin avulla kompostoit helposti ja tehokkaasti kaikki puutarhassa syntyvät biojätteet. Se soveltuu hyvin niin koti- kuin mökkikäyttöön, sillä voit jälkikompostoida keittiön ja puutarhan jätteiden lisäksi käymäläjätteet.

Kompostorin pyöreä muoto tekee kompostorista kestävän ja hyvin lämpöä eristävän. Viileässä ilmastossa polyeteenivaahtoeristys on hyödyllinen, sillä se lisää kompostoinnin tehokkuutta. Kompostorin täyttäminen ja sekoittaminen käyvät helposti ja ergonomisesti. Kompostorin kannessa on ilmankierronsäädin, jonka avulla varmistat toimivan ilmanvaihdon.

Lisävarusteena on saatavilla kätevä korotusosa, jonka avulla kompostoriin saa 160 litraa lisätilavuutta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kekkilä

http://www.kekkila.fi

Kekkilä Group on puutarha-alan pohjoismainen markkinajohtaja kasvualusta-, lannoite- ja katetuotteissa. Suomessa, Euroopassa ja Venäjällä toimimme Kekkilä-brändillä. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa markkinoimme tuotteitamme Hasselfors Garden-nimellä.

Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi puutarha-alan korkealaatuisia kasvualustoja, kasvinravinteita ja katemateriaaleja sekä kotipuutarhan ja pihan rakentamisen tuotteita harrastajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Liiketoimintamme jakautuu kolmeen alueeseen: Home, Park ja Professional Growing.

Vapo Oy:stä tuli Kekkilä Oy:n suurin osakkeenomistaja 1.7.1994 tapahtuneen Kekkilän ja Vapon kasvuturveliiketoiminnan toimintojen yhdistämisen jälkeen. Vapo Oy omistaa Kekkilän. Kekkilä Group koostuu viidestä yhtiöstä: Kekkilä Oy (Suomi), Hasselfors Garden AB (Ruotsi), Hasselfors Garden A/S (Norja), Kekkilä Eesti (Viro), Kekkilä Latvija (Latvia).