Kingspan Therma TW57 (ent. SPU FR)

0.00 €

Entistä kevyempi ja kustannustehokkaampi julkisivujen lämmöneristeratkaisu

Therma TW57 -eristelevy soveltuu lähes kaikkiin rakenteisiin, joissa eristelevyltä vaaditaan hyvää palonkestoa kuten P1-paloluokan kerrostalojen tuuletusraolliset rakenteet. 

Onnistuneen kehitystyön ansiosta Therma TW57 -eristeratkaisua on nyt mahdollista käyttää kevyemmällä palosuojauksella.

Kysy lisää uusitusta Kingspan Therma TW57 –lämmöneristeestä myynnin yhteyshenkilöiltämme >

Kierrätettävyys

Therma TW57 -eriste on kierrätettävissä elinkaaren lopussa. Asennuksesta ylijääneet palaset voidaan toimittaa takaisin tehtaallemme kierrätettäviksi.

Rakennuksen elinkaaren lopussa eristelevyt voidaan uusiokäyttää esimerkiksi routaeristeenä tai palauttaa tehtaalle kierrätettäviksi.

Eristeen hiilijalanjälkeä on pienennetty kehittämällä tuotantoprosessia, tuotteen koostumusta ja pinnoitteita.

Therma TW57 ei sisällä metalleja, eikä se vaimenna matkapuhelinverkon signaaleja.

Toimivuus

Kingspan Therma -eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu. Rakenteiden toimivuus pitää aina kuitenkin varmistaa huolella, jos rakenteet ovat altistuneet kosteudelle. Kingspan Therma TW57 -eristeen valmistuksessa käytetty ydin ja pinnoitteet ovat epäsuotuisa kasvualusta homeelle ja mikrobeille, eivätkä ne houkuttele tuholaisia.

Oikein asennettuna eristeidemme lämmöneristyskyky säilyy pitkään rakennuksen elinkaaressa.

Kingspan -eristeiset ratkaisut täyttävät niille asetetut palomääräykset. Palotilanteessa Kingspan Therma -eristeet hiiltyvät hitaasti, jolloin hiiltynyt kerros hidastaa osaltaan palon läpitunkeutumista eristekerroksessa.

Kingspan Therma -eristeiden toimivuus on todettu useissa puolueettomissa tutkimuksissa, joita ovat suorittaneet muun muassa Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus (VTT).

Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja Therma – tuotteemme ovat CE-tuotemerkittyjä ja niillä on kymmenen vuoden takuu.

Käyttökohteita

Eriste soveltuu muurattuihin ja levyrapattuihin ulkoseiniin sekä betonikuorielementtien lämmöneristeeksi. 

  • Levykoot: 1200 x 2400 mm
  • Paksuus: 50 / 70 / 100 / 140 / 150 mm
  • Lämmönjohtavuus: λD 0,027 W/m·K (paksuus 50, 70 mm), λD 0,026 W/m·K (paksuus 100 mm), λD 0,025 W/m·K (paksuus 140, 150 mm)
  • Pontti: Ympäripuolipontattu
  • Pinnoite: Erikoispinnoite levyn molemmin puolin. Pinnoite ei sisällä metalleja. Huom! B-s1, d0 –puoli on levyn tumma puoli.

Kingspan Insulation Oy

http://www.spu.fi

Kingspan -lämmöneristeet (ent. SPU Eristeet)

Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia.

Irlannissa 1960-luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2 miljardia euroa. Vuoden 2015 liikevaihtoennuste on 2,7 miljardia euroa.

Kankaanpäässä SPU Eristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut SPU Oy on ollut 1.7.2015 lähtien Kingspan Insulation Oy. Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Suomen liiketoiminnan lisäksi Kingspan Insulation Oy on vastuussa Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän liiketoiminnasta.

Kingspan -lämmöneristeet

Valikoimiimme kuuluu Kankaanpäässä valmistetut polyuretaanilämmöneristeet eli Therma-tuoteperhe. 

Tuotevalikoimamme on täydentynyt entistäkin tehokkaammilla Kooltherm-tuoteperheen lämmöneristeillä ja seuraavan sukupolven OPTIM-R-tyhjiöeristejärjestelmillä.  

Vanhat tutut joka kodin eristeet kuten Sauna-Satu, Vintti-Iita ja Anselmi ovat edelleen valikoimissamme.

Energiatehokkaita Kingspan-eristeitä käytetään sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ne soveltuvat lähes kaikkeen lämmöneristämiseen aina lattiasta, seinään ja kattoon.

Vahvaa tuotekehitystä

Jatkuvan tuotekehityksemme ansiosta meillä on valmiit ratkaisut niin kesämökin saunan eristämiseen kuin nollaenergiakerrostalojen rakentamiseenkin. Onnistuneen kehitystyön ansiosta olemme alan markkinajohtaja.

Pidämme huolta ympäristöstä

Normaaleissa rakennuksissa lämmitysenergia muodostaa rakennuksien aiheuttamista ympäristöhaitoista suurimman osan, joten lämmitysenergiaa säästävien tuotteiden oikea käyttö säästää luonnonvaroja tuleville polville. Kingspan-eristeillä energiaa säästävät rakenteet voidaan toteuttaa helposti ja yksinkertaisesti. Olemmekin toimittaneet lämmöneristeet satoihin matala-, passiivi- ja nollaenergiarakennuksiin.

Otamme myös omassa toiminnassamme huomioon ympäristön suojelun. Vuodesta 2000 saakka kaikki käyttämämme sähkö on tuotettu tuulivoimalla.

Suomessa valmistetut Kingspan Sauna- Satu ja lähes kaikki Therma - tuotteemme ovat M1-luokiteltuja.