Kiviriihi Graniittinupu 14 x 14 x 20 cm, harmaa

99.00 €

  • Kotimaa Suomi
  • Harmaa nupukivi graniittia. Lohkottu pinta
  • Pihatasojen ja käytävien rakentamiseen sekä erilaisilla materiaaleilla tehtyjen alueiden rajaamiseen
  • Koko: n. 14 x 14 x 20 cm (huom. nupukivet valmistetaan lohkomalla, joten mittaheittoja on jonkin verran)
  • Paino: n. 350 kg/m2
  • 1 m2 = 28 kpl
  • Verkkokaupan myyntierät: 1 m2 / 2 m2 / 3 m2 – kysy muita eräkokoja!
  • Toimitusaika: 1-2 vko (toimitusmyynti)

Asennus: Asennus kivituhka- tai asennushiekkapatjalle käyttökohde huomioiden. Saumaus esim. kivituhkalla tai hiekalla. Huom. Nupukivien menekki saumavarat huomioiden on n. 28 kpl/m2.

HUOM. Purkupaikalla oltava kova ja tasainen alusta perälautapurkua varten. Jos lavaa ei voida purkaa perälaudalta, peritään asiakkaalta 140 ¤ hiab-nosturilisä.

Hinta/m2:  99,00 euroa
Toimitus: 125,00 euroa

Kiviriihi

http://www.kiviriihi.fi/pages/fi/etusivu.php

Kiviriihi on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet luonnonkivien vähittäismyyntiin - monipuolisesta valikoimastamme löytyvät mm. liuskekivet, erilaiset verhoilukivet, kivilaatat, kivimosaiikit ja uniikit koristetuotteet. Luonnonkiven käyttökohteet ovat niin ikään lähes rajattomat: seinäverhous, lattiaverhous, sokkeliverhous, pihakiveys, muurit, portaat, pihapolut... Asiakaskuntaamme kuuluu kuluttajia, rakentajia ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Kiviriihen toiminta-ajatus on välittää kuluttajille monipuolisia, luonnollisia materiaaleja rakentamiseen ja sisustukseen. Toiminta-ajatusta toteutetaan jokapäiväisessä toiminnassa asiakkaiden toiveita kuunnellen, etsien ja ideoiden jatkuvasti uusia tuotevaihtoehtoja ja käyttömahdollisuuksia. Tuotteiden hankinnan osalta teemme yhteistyötä useiden suomalaisten tuottajien ja maahantuojien kanssa, mikä antaa mahdollisuuden toiminnan joustavuuteen ja monipuoliseen tuotevalikoimaan. Haluamme tarjota persoonallisesti palvelevan vaihtoehdon suurten yksikköjen harjoittamalle "liukuhihnamyynnille". Arvomaailmamme perustuu asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen, eettisesti kestävään toimintaan ja perinteisten materiaalien vaalimiseen modernissakin rakentamisessa.