Kiviriihi Kiinan tumma, 1-3 cm

29.50 €

  • Kotimaa Kiina
  • Tummanharmaa liuskekivi sisä- ja ulkoseinien verhoukseen (huom. ei sovellu lattiaan)
  • Elävän aaltoileva pintarakenne
  • Kpl/m2: 6-10
  • Paino kg/m2: n. 45
  • Toimitusaika: 2-7 pv

Asennus:

Kiinnitys kivipohjaiseen alustaan C2-luokitellulla kiinnityslaastilla

Saumaukseen esim. Ardex GK. Pinnan suojaukseen esimerkiksi Seal-H. Liuskekiviä on hyvä varata n. 10-20 % pinnoitettavaa alaa enemmän ns. työstöhukan varalta.

Huom. Purkupaikalla oltava kova ja tasainen alusta perälautapurkua varten. Jos lavaa ei voida purkaa perälaudalta, peritään asiakkaalta 140 ¤ hiab-nosturilisä.

Hinta/m2: 29,50 euroa

Toimitus: 99,00 euroa

Kiviriihi

http://www.kiviriihi.fi/pages/fi/etusivu.php

Kiviriihi on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet luonnonkivien vähittäismyyntiin - monipuolisesta valikoimastamme löytyvät mm. liuskekivet, erilaiset verhoilukivet, kivilaatat, kivimosaiikit ja uniikit koristetuotteet. Luonnonkiven käyttökohteet ovat niin ikään lähes rajattomat: seinäverhous, lattiaverhous, sokkeliverhous, pihakiveys, muurit, portaat, pihapolut... Asiakaskuntaamme kuuluu kuluttajia, rakentajia ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Kiviriihen toiminta-ajatus on välittää kuluttajille monipuolisia, luonnollisia materiaaleja rakentamiseen ja sisustukseen. Toiminta-ajatusta toteutetaan jokapäiväisessä toiminnassa asiakkaiden toiveita kuunnellen, etsien ja ideoiden jatkuvasti uusia tuotevaihtoehtoja ja käyttömahdollisuuksia. Tuotteiden hankinnan osalta teemme yhteistyötä useiden suomalaisten tuottajien ja maahantuojien kanssa, mikä antaa mahdollisuuden toiminnan joustavuuteen ja monipuoliseen tuotevalikoimaan. Haluamme tarjota persoonallisesti palvelevan vaihtoehdon suurten yksikköjen harjoittamalle "liukuhihnamyynnille". Arvomaailmamme perustuu asiakkaiden yksilölliseen palvelemiseen, eettisesti kestävään toimintaan ja perinteisten materiaalien vaalimiseen modernissakin rakentamisessa.