Koskisen Höylätavara, mänty

0.00 €

Koskisen höylätuotteet käsittävät laajan valikoiman sileähöylättyjä profiileja. Raaka-aineena käytetään laadukasta kuusta ja mäntyä. Tuotteiden tasokkuus varmistetaan laatujärjestelmällä. Työstöjälki on erinomainen ja työstötarkkuus ehdotonta huippuluokkaa.

Huippumodernissa, vuonna 2009 valmistuneessa höyläämössä valmistamme korkealuokkaista mäntyhöylätavaraa. Höyläämön raaka-aine lajitellaan asiakkaan ja tuotteen vaatimusten mukaisesti. Asiakaskohtaisesti määrittelemme lopullisen laadun, halutun kuivausasteen ja paketointiin liittyvät yksityiskohdat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Koskisen

http://www.koskisen.fi

Jos me Koskisella jonkin asian tunnemme, se on puu. Sadan vuoden kokemus puutuoteteollisuudessa, matkan varrella karttunutta syvää ymmärrystä materiaalin luonteesta. Tikkuja käsissämme, ripaus pihkaa veressämme. Asiakkaamme eivät osta meiltä pelkästään puuta, he ostavat asennettamme. Pidettyjä lupauksia, sovittuja aikatauluja ja asiantuntemusta, jolla ratkaisemme ongelmia. He ostavat luottamusta ja mutkatonta yhteistyötä. Asiakkaamme arvostavat ettemme tyydy keskinkertaisuuteen. Asenteemme on kasvattanut meille huippuosaamista usean toimialan palvelukseen. Siksi pystymme tarjoamaan paljon: kattavan tuotevalikoiman, huippuluokan teknologian, erinomaisen myyntiverkoston, asiakkaasta aidosti huolehtivan palvelun sekä valmiuden räätälöidä tuotteita. Se ei kuitenkaan riitä, sillä maailma muuttuu. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen. Siksi Koskisen on omistautunut puulle.