Kulmakiinnike vaakajuoksuille

20.00 €

Ruuvipaalu on kestävä perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen. Se tarjoaa kustannustehokkuutta ilman kaivuu- ja eristystöitä ja sen asentaminen on nopeaa koneellisesti tai käsin kiertämällä.

 

Ruuvipaalu on markkinoiden paras perustusmenetelmä monestakin syystä. Ruuvipaalu on erittäin nopea asentaa ja sen kantavuus on erinomainen. Asennus voidaan suorittaa käsin esim. rautakangen avulla tai koneellisesti hydraulisella pyöritysmoottorilla. Menetelmä säästää ajan lisäksi myös vaivaa ja rahaa. Käyttökohteita on rajattomasti; pienistä piharakennuksista omakotitaloihin, sekä kunnallisteknisistä- ja teollisista rakennuskohteista aina vedenalaisiin perustuksiin.

 

Ruuvipaalulle perustettaessa mittavia maansiirtotöitä ei tarvita, ja routaeristys voidaan välttää kiertämällä ruuvipaalun kierrelaippa routarajan alapuolelle. Valutöistä ja kuivumisajoista ei ruuvipaaluille perustettaessa tarvitse huolehtia. Asennus ei myöskään aiheuta tärinää tai melusaastetta, työmaa pysyy siistinä ja perustukset ovat nopeasti valmiit.

 

1.7.2014 alkaen on kaikilta ruuvipaalutuotteilta vaadittu CE-merkintä.

 

Käyttökohteita esimerkiksi

 

·         Ulkorakennukset

·         Terassit

·         Mökit

·         Aidat

·         Talot

·         Autotallit

·         Laiturit

·         Julkinen rakentaminen

 

Ruuvipaalulla perustettaessa kokonaiskustannukset jäävät lähes poikkeuksetta muita perustusmenetelmiä alhaisemmiksi. Ruuvipaalu soveltuu myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus on mahdollista kiertää ylös ja käyttää uudelleen.

 

Paalupiste toimittaa kahta erilaista ruuvipaalumallia; käsin- ja koneasennettavaa. Ruuvipaalu on testattu perustusmenetelmä, joka on ollut käytössä aina 1830-luvulta lähtien. Ruuvipaaluja on saatavana eri kokoisina rakennuskohteen vaatimusten mukaan. Ruuvipaaluja myyvät Paalupiste ja kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Ruuvipaalujen asennuspalvelua voi tiedustella valtuutetuilta jälleenmyyjiltä tai Paalupisteestä.

 

Ruuvipaalun tuomat kustannussäästöt:

 

·         nopea asennus säästää työ- ja kalustokustannuksissa

·         mahdollisuus tehdä asennus itse esim. rautakangen avulla

·         ei mittavia maansiirtotöitä, routaeristystä, salaojitusta tai valu- ja muottitöitä

·         edullinen kuljettaa ja varastoida

·         kierrelaipan tuoma kantokyky säästää paalun pituudessa

·         vaatii lähes poikkeuksetta vain yhden työmaakäynnin

·         kevyt asennuskalusto

·         ympäristö pysyy siistinä ja vahingoittumattomana

Jaa sosiaalisessa mediassa

Paalupiste Oy

http://paalupiste.com

Ruuvipaalut Paalupisteeltä jo vuodesta 2001. Maahan kierrettävä ruuvipaalu on nopea ja vaivaton perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen. Paalupiste tarjoaa kattavan valikoiman käsin- ja koneasennettavia ruuvipaaluja, jotka soveltuvat niin ammattirakentajan kuin kotinikkarinkin tarpeisiin. Kestävät perustukset vaivattomasti ja kustannustehokkaasti - ota yhteyttä Paalupisteeseen tai lähimpään ruuvipaalujen jälleenmyyjään!