KWH-Pipe WehoFloor

0.00 €

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joten se sopii lähes kaikentyyppisiin lattiarakenteisiin niin uusissa kuin saneerattavissa kohteissa. Lämpö jaetaan huoneisiin PEX-putkien ja messinkisen jakotukin avulla. Huonekohtaisia lämpötiloja säädetään erikseen omilla elektronisilla termostaateilla – helppoa ja tarkkaa.

Jokaiseen asennuskohteeseen laaditaan yksilöllinen lattialämmityssuunnitelma, jonka lämpöteholaskelmat ja muu huolellinen ennakkotyö takaavat, että asennettu WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä on juuri oikean kokoinen.

WehoFloor-lattialämmitysjärjestelmä soveltuu kaikenlaisiin rakennuksiin ja se sopii sekä betoni- että puulattiaan. Matalan käyttölämpötilan johdosta se soveltuu asennettavaksi minkä tahansa lattiapintamateriaalin kanssa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

KWH-Pipe

http://www.kwhpipe.fi/

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme korkealuokkaisia muovi-putkijärjestelmiä ja palveluita rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Tuotevalikoimamme kattaa putkijärjestelmät paineputkistoihin, viettoputkistoihin, kuivatukseen, putkistosaneeraukseen sekä lukuisiin muihin käyttöalueisiin.