Lammi Betoni roomalainen

0.00 €

Tuoteperheen uusin kivimalli on Roomalainen kivi. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan tai yhdessä muiden tuoteperheen kivien kanssa niin kutsuttuna Roomalaisena ladontana. 60 mm korkea roomalainen kivi viittaa nimenä juuri tähän suosittuun ladontaan. Huomaathan, että yksinään tällä kivellä ei päästä ladontarajoja rikkovaan Roomalaiseen ladontaan.

Tekniset tiedot
  • Tuotetunnus:R6*
  • Mitat:208x138x60 mm
  • Paino:130 kg/m²
  • Kivimenekki: 35,0 kpl/m²
  • *Tuotetunnuksen perässä värikoodi (H=harmaa, M=musta)

Ladontamallit

Pihakivien ladontakuvioissa vain mielikuvitus on rajana. Neljää eri kivikokoa ja kahta väriä yhdistelemällä onnistuu monenlaiset kuviot. Kukin kivi toimii myös yksinään. Roomalainen ladonta onnistuu neljää kivikokoa yhdistelemällä.

Kivien kokoja ja värejä voi sekoitella oman maun mukaan. Säännöllisten ladontamallien lisäksi saadaan erilaisilla ruuduilla, raidoilla tai vyöhykkeillä aikaiseksi yksityiskohtia, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.