Lammi Kivitalo 22

0.00 €

Lammi-Kivitalot ei myy valmiita talopaketteja, vaan kaikki talot ovat yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja.

Olemme toimittaneet jo tuhansia Lammi-kivitaloja Suomessa. Jokainen niihin sijoitettu euro säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä – ja jopa kasvattaa sitä – sillä Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

Lammi-Kivitalot Oy tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.

Kaikille tuotteillemme yhteistä on erittäin korkea laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota. Rakennuksen runkona on ääntä ja kylmää erinomaisesti eristävä, ekologinen Lammi-lämpökivi. Niiden mittatarkkuus on omassa luokassaan: määrämittaisina ja timanttihiottuina ne tekevät rakentamisen nopeaksi ja helpoksi, säästäen siten kustannuksia.

Jaa sosiaalisessa mediassa