Lammi Perustus Tassu Anturamuotti

0.00 €

Valmiiksi raudoitetut TASSU-valmismuotit tuodaan yhtenä toimituksena työmaalle sisäkkäin pinottuna. Asennusvaiheessa ei tarvita erikoistyökaluja: muottien leikkaamiseen soveltuvien voimasaksien lisäksi tarvitaan vain sidelankaa ja sidontakoukku muottien yhdistämiseksi. Muottien mukana tulee yksityiskohtainen ja selkeä työohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja päätykappaleiden tekeminen. Työohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimirakentajalle. Muottien valu suoritetaan pumppuvaluna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut.

  • Helppo – TASSU-valmismuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.
  • Nopea – Valmiiksi raudoitetun muotin avulla voidaan rakennuksen anturat muotittaa ja valaa valmiiksi yhdessä päivässä.
  • Edullinen – Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei myöskään tarvitse purkaa, jolloin TASSUA käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa pysyy näin siistinä ja turvallisena.

(Tuotetaulukko: http://lammi-perustus.fi/tuotteet/tuotetaulukko/#.UxBB63VWHIU)

Jaa sosiaalisessa mediassa