Lammin Betoni Lämpökivi LL400

0.00 €

400 mm leveän lämpökiviperheemme tuotteet ovat varma valinta tämän päivän energiatehokkaaseen rakentamiseen. Valetun betoniseinän energiatehokkuus perustuu erinomaiseen lämmöneristävyyteen, ehdottomaan tiiveyteen sekä maasiivisuuden mukanaan tuomaan lämmönvarauskykyyn. Lämpökivistä valmistetaan turvallinen, laadukas ja kestävä seinärakenne.

Valettavalla rakenteella saavutetaan erinomainen kantavuus ja lujuus. Valuontelot mahdollistavat rakenneterästen asentamisen sekä vaakaan, että pystyyn. Rakenne mitoitetaan pystyrakenteena, mikä takaa kaikissä lämpökiviseinissämme erinomaisen kantavuuden. Siksi lämpökiviä käytetään kivitalojen lisäksi erityisen paljon maanpainekestävyyttä vaativissa kellarikerroksissa.

Hyvän kantavuuden lisäksi myös tuoteperheen osien yhteensopivuus tuo vapautta suunnittelulle. Valettu kiviseinä on massiivisuutensa ansiosta kesällä viileä ja talvella lämmin. LL400 -tuoteperheen kivien U-arvo on 0,17 W/m².

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.