Lammin Betoni Lämpökivi LL500

0.00 €

Uusi 2013 lanseerattu LL500 -tuoteperhe mahdollistaa täysin uudenlaisen tason energiatehokkaassa rakentamisessa. Harkkojen lämmöneristävyys on markkinoiden paras, U-arvon ollessa 0,11 W/m2. Valettavan rakenteen ansiosta seinärakenteiden ilmanpitävyys on ehdoton ja massiivisuus tasaa vuoden ja vuorokauden aikaisia lämpötilan vaihteluita.

LL500 on aktiivisen rakentajan valinta energiatehokkaaseen rakentamiseen. Yhdessä huolellisen suunnittelun ja yhteensovitetuttujen rakenne- kokonaisuuksien kanssa voidaan LL500 -lämpökivillä toteuttaa passiivi-, tai lähes nollaenergiarakennuksia myös Suomen vaativiin olosuhteisiin. Parempi energiatehokkuus palvelee sekä luontoa että ihmistä. Rakennusten päästöt ja kokonaiskulutus vähenevät, lämmityskustanukset pienenevät ja asumismukavuus kasvaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.