Lammin Betoni Muurivalaisin

0.00 €

Muurivalaisimella luot turvallisuuden lisäksi tunnelmaa pihapiiriisi. Muuriin integroidut valaisimet levittävät valoa kauniisti kulkijaa häikäisemättä muurin edustaan, jossa usein sijaitsee kulkuväyliä. Valaisimella voit myös korostaa haluamiasi pihan alueita.

Uutuutena tuomme myös LED-valaisimen, joka tuo valotehoa ja pitkäikäisyyttä valaisemiseen. Muurivalaisin on mustaa terästä, joka sopii muotokieleltään hyvin yhteen sekä muurin että putoamissuojan kanssa.

  • Mitat: 445x140x145/445x65x145
  • Teho: max 2×40 W
  • Kanta: 2x E27
  • Suojaus: IP44
Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.