Lammin Betoni Putoamissuoja

0.00 €

Kaikissa yli 500m muureissa tulee huomioida putoamissuojauksen tarve. LammiMuuriin integroitu putoamissuojaus on helppo asentaa. Dice-tuotemallinimeä kantava aitaelementti löytyy kolmena eri pituisena. Kaidetolppa istutetaan muurin kannen läpi ja valetaan kiinni muuriin tukevasti. Aitaelementit kiinnitetään tolppaan pulttiliitoksena.

Putoamissuojaus täyttää siltä vaadittavat viranomaismääräykset. Viimeistele nyt muurisi näyttävästi ja turvallisesti. Muurin yläreuna voidaan porrastaa 30 cm portaina käytettäessä putoamissuojausta. Tällöin käytetään porrastukseen soveltuvaa pidennettyä kaidetolppaa.

  • Mitat: 1900/1240/580×1190
Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Betoni

Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonisten rakennuskivien valmistukseen keskittynyt yritys. Kansainvälistyvänä konsernina meidät tunnetaan monipuolisesta ladottavien betonikivien ja ympäristöbetonituotteiden valikoimasta ja tinkimättömästä laadusta. Vuonna 1956 perustettu perheyritys on innovatiivisuudellaan ja osaamisellaan raivannut tiensä suomalaisen kivirakentamisen huipulle. Vientitoimintaa meillä on pääasiassa Venäjälle, Viroon, Ruotsiin ja Norjaan. Lammin Betonin liikevaihto oli 12,1 milj. ¤ vuonna 2012. Työntekijöitä on lähes viisikymmentä.