Lammin Ikkuna 24h-ikkuna

0.00 €

Kiire voi yllättää kesken hyvinkin suunnitellun rakennus- ja remontointiprojektin. Silloin on hyötyä, että saat 24 h –määritellyt Lammin ikkunat ja terassi-/parvekeovet tehtaan varastosta rakennuspaikalle kuljetettuina jopa parissa päivässä.

Lammin tehtaalla on jatkuvasti varastotavarana hyvä valikoima eri kokoisia 24 h -tuotteita. Kun teet niistä tilauksen työpäivisin klo 12.00 mennessä, lähtee toimitus tehtaalta seuraavana työpäivänä viimeistään samaan kellonaikaan!

Jokainen tuote on erikseen muovisuojattu ja tilaus toimitetaan suoraan työmaalle tai myyjän varastoon asiakaskohtaisesti pakattuna. Poikkeuksellisen nopean toimitusaikataulun vuoksi varastotilauksilla ei ole peruutusoikeutta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lammin Ikkuna Oy

http://www.lammin.fi

Lammin Ikkunatehdas on jo 1960-luvulta lähtöisin toiminut ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Pientaloasiakkaat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet saavat Lammin Ikkunalta aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.