Landmann Grillchef 4-polttimoinen kaasugrilli (12754)

Grillausala: 65 x 40 cm
Mitat: 136 x 109 x 53 cm (l x k x s)
Teho: 16,0 kW

Hinta/laatusuhteeltaan oivallinen 4-polttimoinen grilli. Grillin grillausala on suuri ja lämmönjakolevyjen ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti koko grillausalalle. Lämmönjakolevyt suojaavat polttimoita. Grillissä on myös sivukeitin.

  • 4 poltinta
  • 4 lämmönjakolevyä
  • Sivukeitin
  • Emaloidut grillausritilät
  • Alakaappi

Letku ja säädin eivät kuulu hintaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Landmann

http://www.landmann.fi

Mies joka 1960-luvulla toi Saksaan 30.000 kanadalaista grilliä joutui kaikkien liikemiesten silmissä naurunalaiseksi. Tänään voisi vanhan fraasin omaisesti todeta, että se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Nimittäin tämä toimenpide loi Eurooppaan aivan uuden kaupallisen markkina-alueen joka on vuosien saatossa kasvanut valtavan suureksi.

Landmannin valikoima on laaja. Siitä on helppo löytää kaikki mitä tarvitset grillaamiseen. Landmann valikoimassa on myös hyviä lahjaideoita grillauksen ystäville. Landmann tuotteet edustavat laatua. 

Konttorimme ja showroomimme sijaitsee Helsingin Kannelmäessä Laulukujalla aivan ostoskeskus Kaaren vieressä. Skandinavian pääkonttorimme ja varastomme sijaitsee Keski-Ruotsissa, Skillingarydissä. Tuotteisiimme ja grillaukseen liittyvissä asioissa teitä palvelee mielellään Landmann Finlandin henkilökunta.