Lindab Kantikas vesikouru

0.00 €

Helpon asennettavuutensa ansiosta sadevesijärjestelmä syntyy ilman erikoistyökaluja, niittejä ja saumausaineita. Sadevesijärjestelmämme ovat suunniteltu siten, että asentaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista järjestelmän kestävyyden kärsimättä. Asennukseen tarvitaan ainoastaan perustyökaluja kuten vasaraa, vatupassia, pihtejä sekä porakonetta. Lisäksi tarvitset koukuntaivuttimen lattarautakoukkujen taivuttamiseen. Suosittelemme kourujen ja putkien katkaisuun metallileikkureita tai rautasahaa. Kulmahiomakone ei sovellu katkaisuun, sillä kuumeneva terä voi vahingoittaa suojaavaa pinnoitetta sekä galvanointia.

Lindabilta saat kaikki kiinnitykseen tarvittavat osat kuten kourukoukku- ja seinäkiinnikkeet, jotka sopivat täydellisesti sadevesijärjestelmään. Putkien seinäkiinnikkeet kiinnitetään talon ulkoseinään materiaaliin sopivilla ruuveilla. Suosittelemme käyttämään RST-ruuveja, jonka tyyppi on valittu seinämateriaalin mukaan.

Lindab

http://www.lindab.com/fi/

Lindab on kansainvälinen ohutlevy- ja terästuotteita kehittävä, valmistava ja markkinoiva konserni. Yhtiö on erikoistunut ratkaisuihin, joilla voidaan yksinkertaistaa rakentamista ja parantaa rakennusten sisäilman laatua.