Luminum Maajussi maatuki (MT60)

11.70 €

MT60 Maajussi maatuki Maajussi soveltuu:

  • pylvään halkaisija Ø 50 – 60 mm
  • mukana sovite 50mm pylväälle
  • pylvään korkeus n. 2,0 – 3,5m

Maajussi mitat:

  • jalustan korkeus 400mm
  • jalustan pohjan halkaisija Ø 200mm
  • siivekkeen korkeus 340mm
  • jalustan paino 0,5 kg

Luminumin Maajusseilla pystytät ja perustat minkä tahansa pylvään tehokkaasti, helposti ja kevyesti.

Käyttökohteita ovat pylväsvalaisimet, aidantolpat, liikennemerkit, autolämmitystolpat ja opastetaulut.

Betoninen maatuki painaa huomattavasti enemmän kuin lasikuituvahvisteinen maatuki Maajussi. Maatukien kuljetus ja käsittely onkin kevyttä sekä vaivatonta.

Maatukien asennus on helppoa, sillä erillisiä pylväsjalustojen valuja ei tarvita. Pylväsjalustojen uudentyyppinen muotoilu sekä kennomainen rakenne tiivistävät jalustan maahan tukevasti. Maatuen sisään kiristysrenkaalla kiristettävä pylväs jäykistää jalustan rakenteen. Useiden kennojen sisälle puristuva maa-aines antaa laajan kontaktipinnan maahan, jonka avulla pylväs kiinnittyy tiiviisti maaperään.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luminum

http://www.luminum.fi/

Luminum on valaistus- ja pihasisustustuotteiden sekä lähi- ja kaupunkiviljelytuotteiden valmistamiseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan keskittynyt yritys. Yrityksen toiminta sekä tuotekehitys perustuvat pitkäaikaiseen ammattitaitoon valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Luminum suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sekä energiataloudellisia pihapiirin ja elinympäristön tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat integroidut valaisimet, muurivalaisimet, kasvivalaisimet, ulkovalaistuksen asennustarvikkeet, integroidut auto- ja ulkopistorasiat sekä lähi- ja kaupunkiviljeltytuotteet. Luminum tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.