Lumon parvekelasitus

0.00 €

Lasitettu parveke tuo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitus vähentää myös melua ja säästää energiaa. Suojaa parvekkeen sisäpintoja ja rakenteita. Pidentää huolto- ja korjausvälejä. Estää lintujen pääsyn parvekkeelle. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle.

Lumon parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän:

Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuun avautuvat kehyksettömät parvekelasit. 

Vaativat kohteet ja korkeat lasitukset

Lumon parvekelasitus taipuu moneen – lasitus voidaan asentaa myös täyskorkeana, jolloin lasitus yltää lattiasta kattoon.

Vaikka parvekkeellasi olisikin pinnakaide, se ei estä Lumon parvekelasijärjestelmän asentamista. Silloin lasitus asennetaan parvekkeen sisäpuolelle, kaiteen eteen. Täyskorkeassa lasituksessa ei ole puitteita, vaan myös tämän lasituksen kohdalla voidaan nauttia täysin avoimesta näkymästä, jonka takaavat kehyksettömät  ja sisäänpäin avautuvat Lumon parvekelasit.

Millaiselle parvekkeelle Lumon parvekelasit voidaan asentaa?

Lumon parvekelasitus voidaan asentaa miltei jokaiselle parvekkeelle. Tarvitaan vain kiinteä yläpuolinen rakenne, johon parvekelasituksen yläprofiili saadaan tukevasti kiinnitettyä.

Tekniset tiedot ja kokoonpano

Lumon parvekelasitus koostuu kahdesta vaakasuuntaisesta alumiiniprofiilista, jotka on kiinnitetty parvekkeen katto-, kaide- tai lattiarakenteisiin. Profiileihin on kiinnitetty liukuva ja kääntyvä 6, 8 tai 10 mm joskus jopa 12 mm karkaistu lasi. Se vaatii rikkoutuakseen voimakkaan iskun. Rikkoutuessaan lasi hajoaa pieniksi tylppäkantaisiksi siruiksi, jotka eivät aiheuta vakavaa loukkaantumisriskiä.

Ensimmäinen lasi avataan alasalvasta ja se voidaan lukita tuuletusasentoon. Muut lasit liukuvat ja kääntyvät. Kääntyessään saranat lukkiutuvat toisiinsa. Lasitus voidaan avata näin kokonaan. L- ja U-parvekkeissa lasilevyt voidaan kuljettaa +90° – 270° kulmien ohi.

Alumiiniosat ovat polyesterijauhemaalattuja. Vakiovärit ovat harmaa RAL 9006, valkoinen RAL 9016 ja tummanharmaa RAL 7024. Muut RAL-sävyt ja eloksoidut pinnoitteet erikoistilauksesta. Muoviosat ovat vaalean- tai tummanharmaita.

Lumon parvekelaseille myönnettiin CE-merkintä ensimmäisenä Euroopassa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumon

http://www.lumon.fi/

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.