Lumon puitteettomat terassilasiovet

0.00 €

Runkoon asennetut pystypuitteettomat lasiovet takaavat terassilta lähes esteettömän näköalan. Mikäli jollekin seinälle, sen alaosaan tai kattoon tarvitaan intimiteetti- tai auringonsuojaa, on kätevintä valita Lumon lasiterassiin suunnitellut auringonsuojaverhot. Mahdollista on myös käyttää massavarjättyä, hiekkapuhallettua tai muita erikoislaseja. Kaikki lasiterassissa käytetyt lasit ovat turvalasia. Ovet saa haluttaessa myös pystypuitteellisena.

Sivuunlimittyvät lasielementit antavat koko terassitilan käyttöösi ja vapaasti sisustettavaksi. Harkitut rakenteet, huolitellut muodot ja pinnat viestivät ajattomuutta ja kokonaan uutta laatutasoa. Tarvittaessa terassiovet saa puitteellisena tai kirkkaalla lasin välitiivisteellä varustettuna. Upea design Lasiterassia on ilo käyttää. Ensimmäinen lasielementti avautuu kahvasta yhdellä kädellä ja lasit liukuvat yhdellä raiteella sivuun. Avautumistapa ei vie juurikaan sisätilaa ja sisustuksessa koko terassitila on käytössä. Käyntiovi mahdollistaa luonnollisen kulkutien. Sen avaus onnistuu myös lapsilta – paitsi turvallisesti lukittuna.

Lumon puitteettoman lasiterassin avaus >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumon

http://www.lumon.fi/

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.