Lumon täysin avautuva terassilasijärjestelmä

0.00 €

Helppokäyttöisyyttä, kauneutta, kestävyyttä

Kokonaan avautuva Lumon 6T -järjestelmä koostuu kahdesta vaakasuuntaisesta alumiiniprofiilista, jotka kiinnitetään kattoon tai muuhun kiinteään ylärakenteeseen sekä lattiaan tai kaiteeseen. Profiilit kannattelevat mekanismin avulla useita karkaistuja lasilevyjä, jotka liukuvat profiileissa ja avautuvat.

Joissakin tapauksissa järjestelmän lasit ja asunnon ovi avautuvat samaan suuntaan, kun taas joissakin tapauksissa lasit avautuvat ainoastaan puhdistusta varten. Tämä kannattaa ottaa huomioon terassin avausmekanismien suunnitteluvaiheessa. Suunnittelua varten huomioi myös vedenpoistokanavat, pilarit ja muut rakenteet.

Lumonin saa avattua yhdellä kädellä.

Kahva

Ensimmäinen lasi avataan hyvin käteen sopivalla ruostumattomalla kahvalla.

Useimmissa tapauksissa sen voi laittaa tuuletusasentoon. Kysy omalta edustajaltasi lisää.
 Kahvan voi tilata joko turvallisella avainlukolla tai haalla. Muut levyt liukuvat ja avautuvat.

Avautuessaan levyjen saranat lukittuvat ja profiilissa oleva mekanismi toimii pysäyttimenä.

Näin helppoa on avata ja sulkea, sulkea ja avata Lumon

Lumon järjestelmä on todella helppokäyttöinen. Kahva on lähes samanlainen kuin auton ovenkahva, siksi se on niin helppoa.

Kahvaan on saatavana lisävarusteena avainlukko. Tämä antaa lisäturvallisuutta esim. lapsiperheelle.

Näin siirrät laseja

Katso kuvasta miten lasit liu´utetaan sivuun ja käännetään seinälle. Kaikki lasit voidaan kääntää sivuun tai jättää osa laseista antamaan suojaa.

Lasien kiinnitys seinälle

Kun kaikki lasit on käännetty sivuun, voidaan ne lukita nauhalla liikkumattomiksi. näin tuuli ei pääse liikuttelemaan ja kolisuttelemaan laseja. Kiinnitysnauha kuuluu aina toimitukseen.

Laita nauha viimeisen avoimen lasin sisemmän listan sisään.

Kun nauha on sisällä, kiristä se vetämällä ja varmista paneelien kiinnitys seinään.

Tuuletusasento

Kiinnitä ensimmäinen levy tuuletusasentoon (katso kuva). Tuulettaaksesi tehokkaammin jätä aukot muiden levyjen väleihin. Lukkoa (optio) ei voi käyttää tuuletusasennossa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lumon

http://www.lumon.fi/

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.