Luna Zero ABC

0.00 €

Luna ABC malli mahdollistaa usean eri pohjaratkaisun rakentamisen.

Luna Zero –malliston taloissa on muun muassa laaja etelään suunnattu kattolape, joka voidaan varustaa aurinkopaneelein. Talon rakenteiden hyvä lämmöneristyskyky ja ilmatiiviys lisäävät energiatehokkuutta merkittävästi.
Luna Zero –malliston taloissa olohuone aukeaa terassille ja saa valoa suurista ikkunoista. Lisää väljyyttä olohuoneeseen saadaan avaamalla osa huoneesta kaksikerroksiseksi.

Luna Zero –mallisto koostuu kompakteista ja avarasti suunnitelluista taloista. Kaksikerroksisen Luna Zero –malliston taloissa arkkitehtuuri mukailee pohjoismaista kauneuskäsitystä. Talojen muotokieli edustaa modernia ja pelkistettyä tyyliä, jossa asukas päättää ilmeestä sisustuksellaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luna House

http://www.lunahouse.fi

Luna House pientalot Luna House konsepti on suunniteltu tarkasti energiansäästö, design ja käytännöllisyys huomioon ottaen. Pientalojen tilaratkaisut ovat valmiiksi sekä toimiviksi kehitettyjä. Muunneltavuus asukkaan toiveisiin on rakenteen ansiosta täysin mahdollisia. Lunassa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, näyttävyys ja tilansäästö. Tutustu lisää Luna House konseptiin ja löydä oma Luna House ratkaisu!