Meltex Salaojan tarkastuskaivot

0.00 €

Salaojan tarkastuskaivoja asennetaan salaojaputkilinjaan rakennuksen kulmiin ja pidempien vetojen välille. Meltex salaojan tarkastuskaivoista on saatavana kolmea erilaista mallia:

Tarkastuskaivoja on mahdollista rakentaa tarpeen mukaan myös korkeammaksi liittämällä irtaallaan saatavaan pohjaelementtiin tarvittava määrä 315 mm rumpuputkea. Jo maahan asennettua kaivoa voidaan korottaa jatkoholkilla ja rumpuputkella.

  • Tarkastuskaivo 315 x 1000 mm sisältää muovikannen ja -pohjan, sekä runko-osan. Tähän malliin liitokset voi tehdä itse halutulle korkeudelle ja suunnalle.
  • Tarkastukaivo 315 x 1000 mm yhteillä on valmis kaivopaketti, jonka pohjaelementissä on kolme valmista liitosta (110/100/80 mm putkelle).
  • Tarkastuskaivo 315 x 1330 mm yhteillä on korkeampi malli ja se soveltuu hyvin esimerkiksi rinnetonteille. Sisältää kolme liitosyhdettä (110/100/80 mm putkelle).

Meltex

http://www.meltex.fi/

Meltex Oy on vuonna 1993 perustettu, kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva rakennustarvikkeiden valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Putki- ja kaivotehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Sipoossa ja Kuhmoisissa. Seitsemän omaa myymälää palvelevat niin ammattirakentajia kuin yksityisiä omakotirakentajiakin sekä lähialueen jälleenmyyjiä. Myymälät sijaitsevat Espoossa, Tuusulassa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kempeleessä. Jyväskylän tehtaan yhteydessä operoiva tukkumyynti palvelee valtakunnallisesti yli 300 rautakauppa- ja LVI-myymäläasiakasta. Keskusvaraston yli yhdeksän hehtaarin varastotilat ja hyvä logistinen sijainti takaavat kilpailukykyiset ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.