MerAir 15 EC

0.00 €

MerAirissa on samassa laitteessa ilmanvaihtokone, lämpöpumppu ja tuloilman viilennys! MerAir on suomalaisiin oloihin Suomessa suunniteltu ja valmistettu postoilmalämpöpumppu. MerAir ilmanvaihtokone / lämpöpumppu voidaan asentaa tavanomaisen ilmanvaihtokoneen tilalle uudis- tai saneerauskohteissa. MerAir-ilmastointikoneessa yhdistyvät: hyvän sisäilman takaava ilmanvaihtokone, tehokas lämmöntalteenotto poistoilmalämpöpumpulla, ja viilennetty tuloilma kuumina kesäpäivinä.

Lämpöpumpun avulla MerAir ottaa poistoilman sisältämän energian tehokkaasti talteen ja lämmittää sillä tuloilmaa. Tasaisen ja korkean (n. +21 °C) lämpötilansa ansiosta poistoilma on paras mahdollinen lämmönlähde lämpöpumpulle. Lämmöntalteenoton hyötysuhde MerAirissa on jopa yli 2-kertainen verrattuna tavanomaisiin ilmanvaihtokoneisiin. Kesällä MerAir jäähdyttää tuloilmaa tarpeen mukaan ja poistaa siitä kosteutta.

MerAir 21 C sopii 150 – 200 m2 tiloihin. MerAir ei rajoita vapauttasi päättää rakennuksen lämmönjakojärjestelmästä. Se sopii yhtä hyvin niin vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä, kuin suoralla sähkölämmitykselläkin varustettuihin taloihin. MerAir -ilmastointikone on muutakin kuin tehokas lämmön talteenottaja. Lämmön talteenottoa varten hankittu lämpöpumppu kääntyy kesällä jäähdytysasentoon ja tekee kodista viihtyisämmän myös lämmityskauden ulkopuolella.

MerAir

http://www.taloon.com/

MerAir ei ole pelkästään taval­linen ilman­vaihto­kone. MerAir-ilmastointi­koneeseen on samaan laitteeseen integroitu talvella energiaa säästävä, ja kesällä ilmaa jäähdyttävä lämpö­pumppu. Ilman­vaihto­kanaviston kautta lämpö ja viileys leviävät tasaisesti koko asuntoon. Kaiken huipuksi MerAirin hinta jää edulli­semmaksi kuin erikseen hankittavan vastaavan ilman­vaihto­koneen ja lämpö­pumpun hinta. MerAirin tuotteita Suomessa jälleenmyy mm. Taloon.com