Metrotherm Nemi

0.00 €

30 l kaappi- ja seinämalli, 60 l ja100 l seinämallit sekä 100 l vaakamalli.

NEMI 10 bar on edullinen emaloitu pienvaraaja, jonka paineluokka on 10 bar.Tämä mahdollistaa sen asentamisen kaikkiin vesijohtoverkostoihin. Nemi 10 bar on varustettu varolaiteryhmällä ja termostaattisella sekoitusventtiilillä. Pienen lämpöhäviön takaa polyuretaanieristys.Varaaja on varustettu anodilla, joka varmistaa säiliön mahdollisimman pitkän iän. Nemi 10 bar varaajassa on 1,5 kW uppovastus, jossa termostaatti max. +65°C. Nemi 10 bar on varustettu 230 V pistotulpalla.

Nemi 10 bar 30 l on ns. kaappimalli, jonka kytkennät ovat yläpäässä. Kaappimallissa on tyhjennysventtiili varaajan pohjalla. Malli sopii hyvin pieneen käyttöön kuten tiskiin ja käsienpesuun, mutta riittää jopa suihkuun.

Nemi 10 bar 30 l, 60 l ja 100 l ovat seinämalleja. Mallit ovat sopivia, jos käyttäjämäärä on 2-4 henkilöä ja käytetään päiväsähköä.

Nemi 10 bar 100 l vaakamalli voidaan sijoittaa lauteiden alle vaaka-asentoon niin, että putkiliitännät ovat alas. Varaaja on varustettu varolaiteryhmällä sekä sekoitusventtiilillä. Mukana on myös pistotulppa, jota EI saa käyttää löylyhuoneessa.

Metrotherm

http://www.nibe.fi/

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro.