Mondex Kivipatteri

Kivipatterin massa varaa lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti. 

Kiven pintalämpötila on tasainen, miellyttävä ja alhaisempi kuin tavallisissa pattereissa, joka lisää turvallisuutta.

Kuinka paljon lämmitystehoa tarvitset?

Tehoa hyvin eristetyn asunnon lämmittämiseen tarvitaan noin 25 W/m³. Jos
seinämateriaalina on esimerkiksi eristämätön hirsi, tehoa tarvitaan 40–50 W/m³. Katso oheisesta taulukosta, minkä kokoisen kivipatterin asuntosi tarvitsee.

Muita etuja

Äänetön.

Kivipatterimme ovat suunniteltu laatua vaativien asiakkaiden makuun. Rakenteensa ja kiven massan ansiosta Mondex-kivipatterit ovat täysin äänettömiä

Sisustuselementti.

Luonnollinen kivipinta sopii designtietoiseen kotiin. Kivisiä pintamateriaalivaihtoehtoja on runsaasti, joten voit valita juuri sinun kotisi sävyihin sopivan pinnan. Valikoimastamme löydät perinteisten kivipintojen lisäksi myös nahkakäsitellyt elävät mattapinnat.

Luonnollisen pehmeä lämpö.

Kivipatterin massa varaa lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti. Kiven pintalämpötila on tasainen, miellyttävä ja alhaisempi kuin tavallisissa pattereissa, joka lisää turvallisuutta.

Tekniset tiedot

Mondex-kivipattereiden tekniset tiedot:

  • Vakiona kiinteä elektroninen termostaatti
  • Saatavana myös pistotulppaliitännällä
  • Kiinteä seinäkiinnitysteline
  • Kaikki mallit 230V / 50Hz
  • Saatavilla myös jalkaparilla varustettuna

Teho

(W)

Korkeus

(cm)

Leveys

(cm)

Paino

(kg)

300 30 60 23
600 30 80 32
800 30 100 38
1000 30 120 47
1200 30 120 47

Esimerkkilaskelmia tarvittavalle teholle:

  • 10m² makuuhuone, jossa huonekorkeus 2,5m 800W*
    20m² olohuone jossa huonekorkeus 2,5m 1200W*
    35m² olohuone jossa huonekorkeus 2,5m 1000W* + 1200W*

*laskelmat tehty olettaen että talossa hyvät lämpöeristeet (25W / m³). Mikäli seinämateriaalina esim. eristämätön hirsi, on tällöin tehon tarve n. 50W / m³.

Premec Oy / Mondex

http://www.mondex.fi/

Tunturipurot, kirkkaat kesäyöt, tyyni järven selkä, koivulehdon tuoksu ja mökit. Ne ovat kaikki osa suomalaista sielunmaisemaa – aivan kuten saunakin. Suomalaisuuden yksi syvimmistä olemuksista on meidän ikioma saunakulttuurimme. Olipa kyseessä sitten vaellus metsässä tai raskas työpäivä, molempien jälkeen käynti löylyissä rentouttaa ja virkistää. Saunominen on rituaalinomaista kehon ja mielen puhdistautumista ja jotain lähes pyhää meille suomalaisille. Saunomisesta löytyy paljon tarinoita – ja parhaimmat niistä kertoo Mondex.

Mondexin oma tarina sai alkunsa Kokkolassa yli 25 vuotta sitten. Ensimmäiset kiukaat olivat pehmeälöylyisiä vuolukivikiukaita, jotka mullistivat kotimaisten sähkökiukaiden markkinat. Vuosien saatossa Mondex on kehittänyt osaamistaan, panostanut joka vuosi enemmän kotimaisuuteen sekä suomalaisen saunakulttuurin kehittämiseen. Mondexissa katsotaan eteenpäin ja halutaan olla osana kehittyvää, modernia ja kotimaista saunaa myös tulevaisuudessa!

Mondexilla on tärkeää pitää tuotteiden kotimaisuusaste mahdollisimman korkeana. Kaikkien tuotteiden suunnittelu, valmistus ja kokoonpano tapahtuvat Suomen rajojen sisällä. Tästä kertoo myös tuotteiden avainlippu-merkki. Mondex yhdistyi osaksi Premec Oy:n konsernia alkuvuodesta 2016. Premec Oy:n tietotaito ja moderni tehdas yhdistettynä Mondexin brändiin ja osaamiseen kiuasvalmistajana takaavat luotettavien ja laadukkaiden kiukaiden valmistuksen myös tulevina vuosikymmeninä.