MuoviTech Lattialämmitys

0.00 €

MuoviTech – lattialämmitys käyttää elektronisia termostaatteja mekaanisten sijaan. Mikroprosessoriohjattu termostaatti reagoi jo asteen kymmenysosien muutoksiin huonelämpötilassa, joten lämmönsäätö on tarkkaa. Äänetön termostaatti kontrolloi kiertoveden virtausta jatkuvasti ja pitää huoneen lämpötilan tasaisena. Toimitamme myös tarvittavat varusteet, kuten asennuskaapit, toimilaitteet, putket ja kiinnikkeet. MuoviTech-asiantuntija auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivimmat ratkaisut ja komponentit. Tehdään yhdessä lämmin koti.

MuoviTech-lattialämmitys on luotettava valinta. Annamme lattialämmityksellemme 10 vuoden toimintatakuun ja lattialämmitysputkillemme jopa 40 vuoden materiaalitakuun. Jos putkesta löytyy valmistus- tai materiaalivirhe, toimitamme veloituksetta uuden putken tilalle.

MuoviTech Finland Oy

http://www.muovitech.fi/

MuoviTech-konserni on Euroopan johtava geoenergia-tuotteiden valmistaja. Kehitämme ja valmistamme geoenergian asennustuotteita omissa tehtaissamme. Toimitamme kollektorit, kokoomakaivot, suojaputket, venttiilit, putken osat ja kaiken, mitä tarvitaan lämpöpumpun tai jäähdytyslaitteen täydelliseen asennukseen.