Muurikka Kesäkeittiö sähkö, musta

309.00 €

Sähkökäyttöinen Kesäkeittiö on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle. Kesäkeittiöpaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • puinen grillivaunu
  • sähkögrilli 2200 w kannella
  • Muurikkapannu 48 cm suojapussissa

Monikäyttöisellä sähkögrillillä voidaan kuumentaa myös Muurikan erilaisia lisävarusteita kuten savustimia, muurikoita, grillikoreja, paellapannuja ja vaikka keittoastioita.

Sähkögrilli antaa tasaista lämpöä hetkessä ja paistat helposti, lihat, kalat, vihannekset, letut… Yhdellä laitteella saat monipuolisia kesäruokia käden käänteessä.

Sähkögrilliin saatavilla puhtaanapitoa merkittävästi helpottava uutuus, suoja-astia foliomateriaalista.

Samaan puuvaunuun sopii myös Muurikka kaasupoltin D-300 ja sähkösavustin. Puuvaunun ympärille on siis helposti rakennettavissa erittäin monipuolinen kesäkeittiö. Puuvaunun pyörät helpottavat liikuttelua ja vaunun tasot tuovat lisätilaa ruoanlaittoon.

  • Mitat koottuna: Leveys 120 cm, Syvyys 55 cm, korkeus 90 cm
  • Pakkauksen mitta: Leveys 90 cm, syvyys 35 cm, korkeus 55 cm
  • Paino 22,8 kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Muurikka

http://www.opa.fi/index.php/fi/

Muurikka-pannu on Suomessa legenda, monet makkarat ja letut on suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy laaja kattaus välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Kesäkeittiökonseptimme on yksilöllisesti täydennettävä, monipuolinen ruoanlaiton keskus, jolla teet pihalla tai terassilla melkein mitä vain. Siinäkin taustalla on Muurikan perusajatus, ihmisten kokoontuminen luontevasti yhteen, viihtymään ja kokemaan mieleenpainuvia hetkiä hyvän ruoan ja sen tekemisen parissa.