Muurikka Kesäkeittiö Sähkö, Puunvärinen

309.00 €

Sähkökäyttöinen Kesäkeittiö on monipuolinen paketti kesäkokkaajalle. Kesäkeittiöpaketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Kesäkeittiövaunu Basic, runko mustaksi maalattua terästä, sivutasot puuta
  • sähkögrilli 2200 w kannella
  • Muurikkapannu 48 cm suojapussissa

Monikäyttöisellä sähkögrillillä voidaan kuumentaa myös Muurikan erilaisia lisävarusteita kuten savustimia, muurikoita, grillikoreja, paellapannuja ja vaikka keittoastioita.

Sähkögrilli antaa tasaista lämpöä hetkessä ja paistat helposti, lihat, kalat, vihannekset, letut.. Yhdellä laitteella saat monipuolisia kesäruokia käden käänteessä.

Sähkögrilliin saatavilla puhtaanapitoa merkittävästi helpottava uutuus, suoja-astia foliomateriaalista.

Samaan Kesäkeittiövaunuun sopii myös Muurikka kaasupoltin D-300 tai Sähkösavustin. Kesäkeittiövaunun ympärille on siis helposti rakennettavissa erittäin monipuolinen kesäkeittiö. Vaunun pyörät helpottavat liikuttelua ja vaunun sivutasot tuovat lisätilaa ruoanlaittoon. Sivutasot ovat laskettavissa álas, jolloin vaunu menee pienempään tilaan. Vaunussa on myös runsaasti säilytystilaa erilaislle varusteille ja tarvikkeilla, kuten pannuille ja savustusastialle.

  • Mitat koottuna: Leveys 121 cm, Syvyys 52 cm, korkeus 92 cm
  • Paketin mitta: Leveys 90 cm, syvyys 35 cm, korkeus 55 cm
  • Paino 22,8 kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Muurikka

http://www.opa.fi/index.php/fi/

Muurikka-pannu on Suomessa legenda, monet makkarat ja letut on suviyössä paistettu. Nykyään Muurikalta löytyy laaja kattaus välineitä ja tarvikkeita ulkoruoanlaittoon. Kesäkeittiökonseptimme on yksilöllisesti täydennettävä, monipuolinen ruoanlaiton keskus, jolla teet pihalla tai terassilla melkein mitä vain. Siinäkin taustalla on Muurikan perusajatus, ihmisten kokoontuminen luontevasti yhteen, viihtymään ja kokemaan mieleenpainuvia hetkiä hyvän ruoan ja sen tekemisen parissa.