Nereus Aurinkolämmitysjärjestelmä

0.00 €

Nereus-aurinkolämpöjärjestelmä on ympäristöystävällinen valinta. Hyödyntämällä auringon ilmaista energiaa, säästät samalla luontoa pienentämällä omaa hiilijalanjälkeäsi.

Aurinkokeräimellä varustettu aurinkolämpöpumppu käyttää noin 40 % vähemmän sähköä kuin perinteinen kalliolämpöpumppu. Mahdollisuus käyttää lämpöpumppua aurinkokeräimen kanssa, laskee lämmityskustannuksia ja estää lisäksi porausreiän energian loppumisen. Puhuttaessa Nereus-lämpöpumpun käyttöiästä, puhutaan vuosikymmenistä. Ja kun lämpöpumppuun yhdistetään aurinkokeräin, voidaan puhua jo sukupolvien ajanjaksosta.

Aurinkokeräin asennettuna voit lämmittää taloasi kahdella ympäristöystävällisellä lämmönlähteellä, joko yhdessä tai erikseen. Heti kun aurinkokeräin on riittävän lämmin, se lämmittää suoraan sekä talon että käyttöveden. Aurinkoisina päivinä käyttövesi voi lämmetä huomattavasti kuumemmaksi kuin perinteisillä lämpöpumpuilla on edes mahdollista. Ajanjaksoina, jolloin auringonvaloa ei tule yhtä paljon, lämpöpumppua ja aurinkokeräintä käytetään yhdessä lämpöpumpun lämmitystehon parantamiseksi. Mahdollisuus käyttää aurinkokeräintä yhdessä lämpöpumpun kanssa tarkoittaa myös sitä, että lämpöpumpun kompressorin käyntiajat voivat jopa puoliintua perinteiseen kalliolämpöpumppuun verrattuna.