NIBE ES ja EL

0.00 €

Lämminvesivaraajat esimerkiksi omakoti- sekä rivitaloihin, teollisuustiloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Korroosiosuojaus kuparia (ES) ja ruostumatonta terästä (EL). Lämminvesivaraajissa on teräksinen vesisäiliö, joka sisältää kuparisen (ES) tai RST (EL) korroosiosuojauksen. Vesisäiliö on eristetty hyvin lämpöä eristävällä, freonittomalla ja saumattomasti muotovaletulla polyuretaanivaahdolla.

NIBE ES lämminvesivaraajat on varustettu tyhjennys- ja varoventtiilillä. Kylmävesipuolelle on voimassa olevien määräysten mukaisesti asennettava myös takaisku-, sulku- ja alipaineventtiili.

Lämminvesivaraajat on varustettu riviliittimillä virtakaapelin liitäntää varten. NIBE ES- ja EL-mallien vakioteho on 3 kW, mutta ne ovat saatavana myös 6 kW:n tehoisina. Haluttaessa varaajat voidaan liittää 230 voltin 1-vaiheverkkoon, mutta varaajan enimmäisteho on tällöin 1,0 kW (ES) ja 2,0 kW (EL).

Termostaatti on säädettävissä 80 °C:een saakka.

Varaajan säiliön rakennepaine on 10 bar (1,0 MPa).

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.