Nibe Vedex 3300

0.00 €

Puhallinohjattu puukattila 90% hyötysuhteella.

NIBE VEDEX 3300 on puukattila, jossa on erittäin korkea hyötysuhde. Ruotsalaisen testilaitoksen (SP) testit osoittavat hyötysuhteeksi huikeat 90%.

Kattilassa poltettavan puun maksimipituus on 0,5 m. Puu palaa kattilassa liekki alaspäin. Palamista ohjataan kaksiportaisella imupuhaltimella, jonka ansiosta palaminen on vakaata. Kun täyttöluukku avataan, puhallin alkaa pyöriä nopeammin. Tämä helpottaa sytyttämistä ja estää sisään savuamisen täytön yhteydessä.

NIBE VEDEX 3300 toimii parhaiten kun se liitetään akkuvaraajaan. Tällöin myös hyötysuhde on korkeimmillaan ja päästöt minimaalisia. Akkusäiliön koko 1000 – 2000 litraa.

Laitteisto voidaan täydentää latausautomatiikalla. NIBE VEDEX 3300 voidaan muuntaa myös pellettien polttoon lisävarusteella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.